IVAN MILINKOVIĆ : VREME JE ZA NOVE POBEDE

Jedan od najprepoznatljivijih vokala na muzičkoj sceni Ivan Milinković, publiku je ovih dana obradovao sa dve nove numere, kao iskorak u solo muzičke vode. Ljubitelji raskošnog glasa ovog pevača, u prilici su da čuju numere koje su prepoznatljivog muzičkog kvaliteta, ali ipak u novom ruhu.

Prva pesma ,,Ibar ust’o protiv brega“, uradjena je u saradnji sa  Dejanom Petrovićem i Big Bendom na muziku Dragana Nikolića, tekst Ivana Karaklića, uz aranžman Pedje Stojkovića. 

Tradicija, prepoznatljiva boja glasa i trubači, vrlo brzo našli su put do srca slušalaca. 

Muzika je ta koja me vodi sve ove godine i koja budi uzajamnu ljubav između publike i mene. Znam da su neki razočarani mojom odlukom, ali ona je lična i na nju imam pravo i kao umetnik i kao ličnost. Želim da publici ponudim nešto novo, muzički raznovrsno, da pevam pesme različitih autora. Ljubav sa publikom u Bosni je neizmerna, iz svakog grada nosim divne uspomene. Pozdravljam čitaoce Vašeg portala, radujem se skorim susretima i beskrajno Vas čuvam u srcu, dodao je Ivan za portal cafe.ba. 

Da je u pitanju ozbiljan muzički iskorak, Ivan pokazuje saradnjom sa  poznatim autorima, tvorcima velikih hitova,  Dušanom Bačićem i Bojanom Dragojevićem. ,,Svenuće dunje”, pesma je koja predstavlja modernu verziju sevdaha, koja je rađena ciljano, kao pop numera obojena zvucima harmonike.

,,Od kraja septembra publika će imati priliku, koncertno, da čuje nešto što do sada nisam pevao, uz pesme koje su reference i najveći izazov za svakog pevača. Sa publikom,uz moje nove pesme,  prelistavaću muzičke spomenare, setiti se nekih divnih vremena i zajedno uživati u hitovima Tome Zdravkovića, Cuneta Gojkovića, Tozovca, Staniše Stošića, tradicionalne pesme među kojima i sevdalinke! Uz muzičku podršku Pedje Stojkovića očekujte pregršt iznenađenja, od septembra, na kocertima pod nazivom “Veče sa Ivanom Milinkovićem”.Vidimo se i u Vašem gradu, dodaje radosno Milinković u zvaničnom saopštenju.

Nema sumnje, na Ivanov glas ne može se ostati ravnodušan. Sigurni smo, da će nove numere sa prepoznatljivom emocijom, biti pesme koje će se u budućnosti pevati i koje će publika svih uzrasta voleti.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram