ISPROBAĆE NEOBIČNU METODU: Rada Manojlović spremna na sve samo da se podmladi

Na pitanje novinara vezano za pop kraljicu Madonu koja pije sopstveni urin i leži u kadi prepunoj leda, pjevačica je imala interesantan odgovor

FOTO: expresstabloid.ba

Nije tajna da Rada Manojlović, osim glasa i zaraznih pjesama, puca i na kartu vitkog tijela, zbog čega su njeni nastupi širom zemlje i dijaspore krcati, te je već počela da razmišlja o tome kako da što duže ostane mlada i lijepa.


Na pitanje novinara vezano za pop kraljicu Madonu koja pije sopstveni urin i leži u kadi prepunoj leda, pjevačica je imala interesantan odgovor.


– Vidjela sam da su i sportisti konstantno u nekom ledu, tako da je to vjerovatno nešto dobro za mišiće ili nešto drugo. Moram da prostudiram to. Što se tiče urina, i za to sam čitala da je dobro, samo ne znam da li bih ja išla u tolike krajnosti. Volim sebe i volela bih da živim sto godina kao Rokfeleri i Rotšildi koji su kupili zdravlje i godine, ali opet ne znam baš za to.


Ipak, postoji jedna metoda koja se Radi dopada, a vezana je za preminulog kralja popa.


– Ja bih išla, kao Majkl Džekson, na one hiperbarične komore – osvrnula se Manojlovićeva na fotografije koje su svojevremeno uzdrmale cijeli svijet, a na kojima pjevač leži u komori u kojoj se terapija vrši kiseonikom pod povišenim pritiskom koji pozitivno utiče na zdravlje, ali i na podmlađivanje.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram