"IMAM SVOJE IZVORE SA KOJIMA SAM BILA"

Nakon što je izašla iz rijalitija, raskrinkala PROSTITUTKE u Zadruzi! Sve je potvrđeno!

FOTO: ALO.rs

Dvadesetogodišnja Mina Vrbaški je podigla Srbiju na noge kada je otvorila dušu i ispričala da je sa muškarcima imala odnose za novac, te otkrila brojne detalje svoje burne prošlosti.


Njene reči su izazvala pravu buru i nebrojene oprečne komentare, neki su se trudili da je razumeju, neki su je oštro kritikovali, a ona je za "Scenu" otkrila da nije jedina iz Zadruge 2 koja se time bavila.


 Ne kajem se što sam priznala, u ovoj kući je 70 odsto devojaka isto to, ali nemaju petlju da to i priznaju. Znam provereno da se one bave prostitucijom. Imam svoje izvore sa kojima sam bila, slučajno oni nekog znaju. Oni su mi sve potvrdili i ja sve znam - oštro je poručila Mina i dodala kako su njeni najbliži reagovali na njeno priznanje:


- Mama i ja još nismo pričale o svemu, nismo komentarisale moje priznanje i nije me kritikovala. Pričaćemo za jedno dve - tri godine, kada se sve slegne.


Mina kaže da nije zadovoljna svojim učešćem u rijalitiju, ali da to planira da ispravi i da se u drugačijem svetlu pokaže u Zadruzi 3.

Mina, Ana, Sanja, Mihajlo
Mina, Ana, Sanja, Mihajlo, Foto: Alo!

- Nadam se da će tada biti mnogo bolje. Mama podržava moju ideju za ponovni ulazak, ona bi volela da sam tamo, da može konstantno da me prati i da vidi gde sam i šta radim, što baš i ne može u spoljnom svetu - navodi ona i dodaje da sada svakoga dana radi na sebi:

- Jedva sam čekala da izađem da se promenim i poradim na sebi. Mislim da se na meni vidi da se pozitivno menjam i da napredujem.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram