HAOS U “ZADRUZI” Miki diskvalifikovan nakon što je udario Nadeždu štakom i nasrnuo na Suzanu

Miki Đuričić noćas je diskvalifikovan iz “Zadruge” zbog fizičkog obračuna sa Suzanom Perović i Nadeždom Biljić.

FOTO: TV Pink screenshot

Miki, koji se prije samo četiri dana vratio u “Zadrugu”, se noćas u sobi za rehabilitaciju svađao sa svojom partnerkom Suzanom Perović, kojoj je u jeku rasprave udario šamar. Zatim je bijesan izašao u dvorište i tražio da napusti imanje, a onda je naišao na Nadeždu Biljić sa kojom je takođe započeo svađu. Miki je u jednom trenutku pljunuo Nadeždu, koja mu je zatim udarila šamar, a Đuričić je onda počeo da je udara štakama.


Nadežda je zapomagala od bolova, zadrugari su dotrčali da je smire, a Miki se uputio na kapiju. Ubrzo je stiglo pismo Velikog šefa u kome su zadrugari obaviješteni da je Miki diskvalifikovan iz rijalitija, a Suzana nije prestajala da plače.


– Ne postojimo više mi. Ne mogu više ovdje. Hoću da izađem odavde. Nemam više ništa sa njim. Nema nas više. Miki i ja ne. Ne mogu da se smirim. Ovo u životu nisam doživjela. Ne znam ni što je udario Nadu, unutra sam bila. Nije mi jasno što nju. Ja sam popila šamar i rekla sam da se vrati. Svi ćete otići da spavate, ja ću da odem, majke mi… – jecala je Suzana.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram