“Gastro-fest” danas u Kotor Varošu

KOTOR VAROŠ – Na Gradskom trgu u Kotor Varošu danas će biti održana manifestacija “Gastro-fest” na kojoj će učestvovati brojni izlagači zdrave hrane, kućne radinosti i suvenira.

FOTO: capital.ba

Direktor opštinske Turističke organizacije Miodrag Petrović istakao je da je ova manifestacija postala tradicionalna i prepoznatljiva u regionu.


“Gastro-manifestacija ima za cilj promociju turističkih i gastronomskih potencijala opštine Kotor Varoš. Svi posjetioci će moći da uživaju u tradicionalnim jelima kotorvaroškog kraja, ali i da kupe ručne radove i proizvode od domaćih pčelara, poljoprivrednika i proizvođača zdrave hrane”, naveo je Petrović.


Kotorvaroški ugostitelji će i ove godine pripremiti brojne specijalitete, a najbolje u osam kategorija nagradiće stručni žiri.


Svi učesnici i posjetioci manifestacije moći će probati specijalitete i proizvode, a očekuje ih i bogat kulturno-zabavni program.


Organizator ovogodišnjeg izdanja “Gastro-festa Kotor Varoš 2019” je opštinska Turistička organizacija, a pokrovitelj je opština Kotor Varoš.


Manifestacija će početi u 16 časova. Srna

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram