GAGI RAZVEZAO JEZIK: Ovo je istina o Marku i svađama sa Anabelom

Sve se dešavalo iza četiri zida!

FOTO: expresstabloid.ba

Gagi Đogani popričao je sa novinarom Ivanom Gajićem o neprijatnim situacijama i svađama koje je imao sa Anabelom Atijas, bivšom suprugom, zbog Lunine ljubavne veze sa Markom Miljkovićem.

Ono što je zanimljivo se često dešavalo kada nazovemo Anabelu ili tebe, kažete da podržavate, šta god… Onda se desi momenat kada kažete da pitamo Anabelu, jer je ona donijela odluku – pričao je Ivan.
Čim se prebacuje loptica, to znači da se mi ne slažemo. Mi možemo da se posvađamo ili nešto, ali prvenstveno gledamo našu djecu. Ona se lakše iznervira, znaš kakve su one. Ja spustim loptu, ali naše svađe, sem ova pred kraj ,,Zadruge”, tu smo se baš posvađali, do finala, zbog Marka. Kad je Luna izašla, onda smo malo spustili loptu. Ozbiljan je problem bio između Anabele i mene, ali ja uvijek imam razumijevanje za nju. Uvijek ona mene pozove i kaže ona meni kad prenagli. Ona doživljava Lunu kao da uvijek mora da je drži pod staklenim zvonom. Mislim da je imala malo predrasude prema Marku, ne znam kako se to desilo da tako gleda. Procijenio sam koliko Marko znači njoj i koliko dobro utiče na nju i imam taj senzor i osjećaj, možda Anabela nema taj skener, malo više je naivnija, kao i Luna. Plaši se da ne prođe kao što je bilo sa ,,Zadrugom 1”, što je više starija, sve se više plaši. Ja sam Marka odmah provalio, da je dobar da Lunu – odgovorio je Gagi.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.


Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram