FINALE POMJERENO Evo kada završava “Zadruga 3”, Anabela završila U SUZAMA

Iako je finale “Zadruge 3” prvobitno trebalo da se održi u petak, 10. jula, sinoć je saopšteno da će ipak biti održano dan kasnije, a dvoje učesnika tokom prethodne noći napustilo je imanje u Šimanovcima.

FOTO: Zadruga Official/Youtube/Screenshot

Voditeljka Dušica Jakovljević sinoć je saopštila zadrugarima i gledaocima da će finale “Zadruge 3” definitivno biti održano u subotu, 11. jula, od 21 čas. Nominovane ukućanke za izbacivanje prethodne nedjelje bile su Ana Korać i Tara Simov, a one su sinoć odigrale igricu za dupliranje glasova, u kojoj je pobijedila Ana.

Međutim, to joj nije pomoglo da ostane u borbi za finale, jer je nakon dupliranja imala 18% glasova publike, dok je Tara osvojila 82%. Ana je odmah napustila Bijelu kuću, a u studiju ju je sačekao dečko David Dragojević.

Nakon toga, saopšteno je da su preostali zadrugari zvanično finalisti “Zadruge 3”. Međutim, uslijedilo je iznenađenje.

Iako to nisu očekivali, Dušica je saopštila da jedan finalista odmah napušta rijaliti, a u tom trenutku najmanje glasova publike imao je Mirko Gavrić.

Mirko je odmah poslije Ane izbačen iz “Zadruge 3”, a njegova najbolja drugarica Anabela Atijas zbog toga je završila u suzama, prenosi Blic.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram