Edukacija pojedinaca - najvažniji kapital

Četvrti Poslovni forum, koji se održava u Etno-selu "Stanišići", okupio je više od 400 učesnika iz privatnog i javnog sektora, banaka i osiguravajućih kuća, javnih preduzeća i institucija. Konferencija je posvećena usavršavanju, razmjeni znanja i isustava i međusobnom uvezivanju menadžera iz Republike Srpske i regiona. 

Predsjednik Organizacionog odbora Poslovnog foruma menadžera Predrag Jović naglasio je da su privrednici žila kucavica Bijeljine. 

"Nadam se da ćemo im se znanjima i iskustvima koja će čuti na ovom skupu makar malo odužiti za posvećen rad na unapređenju poslovanja i samim tim privrede grada Bijeljina. Želimo da Bijeljina bude domaćin ovakvih okupljanja što češće i da je na taj način stavimo na mapu događaja čiji je cilj podrška i razvoj privrede na najbolji mogući način - edukacijom i uvezivanjem upravljačkog kadra", rekao je Jović. 

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić rekao je da načelnici i gradonačelnici treba da idu ukorak s vremenom kada je riječ o upravljanju ljudima i resursima. 

"Domaćini smo i pokrovitelji Poslovnog foruma menadžera, događaja koji već ima tradiciju. Želimo da poboljšamo našu organizacionu strukturu, a sve za dobrobit građana i privrede Bijeljine. Ovo je važan događaj za nas, za cjelokupnu privredu Bijeljine i preduzetnike koji ovdje posluju", naglasio je Mićić. 

Generalni sponzor Poslovnog foruma menadžera je kompanija "Standard grup" iz Bijeljine, čiji je vlasnik Miloš Stevanović izrazio zadovoljstvo zbog prilike da podrži forum. 

"Zaista nam je drago što se napokon u Bijeljini održava jedan ovakav forum. Ovo je promocija, ne samo našeg grada, nego i cjelokupne privrede Republike Srpske. Privreda je nešto što nas spaja i želimo da pokažemo da se ovdje može ostati i raditi, te da mladi, ipak, imaju perspektivu", rekao je Stevanović novinarima. 

Dvodnevni program Poslovnog foruma čini devet predavanja, tri panel-diskusije i razgovor "jedan na jedan". 

Forum je u Bijeljinu doveo poznate domaće i regionalne stručnjake iz oblasti korporativnog upravljanja, menadžmenta, komunikacija, lobiranja, inovacija i ekonomije, ali i uspješne menadžere iz javnog i privatnog sektora u BiH. 

Poslovni forum menadžera organizovao je Centar za edukaciju "Pro eduka", pod pokrovteljstvom grada Bijeljina s ciljem pružanja direktne podrške upravljačkom kadru kroz edukaciju, prezentaciju i promociju novih trendova i kretanja, te uvezivanje najsposobnijih menadžera i rukovodilaca iz Republike Srpske, BiH i regiona.

Pratite InfoBijeljina.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook i Twitter.Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram