ĐOKOVIĆ SAMOKRITIČAN “Moram biti konstantniji tokom meča”

Novak Đoković se plasirao u naredno kolo Mastersa u Majamiju, ali nije previŠe zadovoljan svojom igrom. Svjestan je srpski teniser da mnoge stvari tokOm meča sa Delbonisom nisu bile na željenom nivou.
– Izgubio sam fokus tokom meča. Morao sam da budem mentalno jači posebno na kraju drugog seta kad mi je popustila koncentracija. Čestitke Delbonisu, odlično je kontrolisao tempo tokom seta. Znalački je koristio to što moji udarci nisu imali dubinu. Mislim da su prva dva ili tri gema trećeg seta bila odlučujuća. Uspio sam da se vratim da nametnem svoj ritam i nakon toga sam posljednja četiri gema odigrao zaista dobro – rekao je Đoković.
Naredni rival je Španac Roberto Bautista Agut. U prethodnih 9 mečeva srpski teniser vodi sa 7:2, ali je Španac dobio posljednji meč u Dohi.

-Mislim da dobro udaram lopticu, ali mi je neophodno da budem konstantniji, i da zadržim visok nivo. To će biti ključ pobjede u duelu sa Bautistom. On je jedan od tenisera koji vas tera da se oko svakog poena maksimalno potrudite – dodao je Novak Đoković.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram