BRAČNI PAR UHAPŠEN ZBOG DROGE Policija u vozilu pronašla tri kilograma narkotika

Bračni par Admir i Fadila Kosovac iz Odžaka uhapšeni su u akciji „Plantaža 2020“ i policija je od njih oduzela skoro tri kilograma marihuane i pronašla njihov zasad sa indijskom konopljom, saznaje Srpskainfo.

FOTO: PU Doboj

Policija iz Modriče i Vukosavlja zaustavila je automobil „mercedes“ kojim je upravljao Admir, a kao suvozač u vozilu je bila i njegova supruga Fadila.

Vizuelnim pregledom automobila, a policija je uočila plastičnu vreću u kojoj se nalazila marihuana.

Portparol PU Doboj Dragana Kerkez rekla je da je na osnovu naredbe nadležnog suda obavljen pretres navednih osoba i automobila, prilikom čega je pronađena i oduzeta plastična vreća za smeće u kojoj se nalazila sirova marihuana, ukupne težine od 2,87 kilograma.

– Istog dana u mjestu Modrički Lug kod Vukosavlja, na obali rijeke Bosne pronađen je zasad koji se dovodi u vezu sa navedenim licima, a na kojem su se nalazile 54 isčupane stabljike indijske konoplje dužine od 30-150 centimetara, a sa kojih su prethodno pobrane grančice sa listovima i plodovima – pojansila je Kerkezova.

Dodala je da će nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv istih Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram