BILBORD KAO OGLASNA TABLA Podsjećaju građane na policijski čas i gdje mogu dobiti pomoć

U Banjaluci su na snazi proštrene mjere ograničenja kretanja za starije građane ali i policijski čas koji važi za sve Banjalučane.

FOTO: srpskainfo.com

Kako bi podsjetili građane na tu činjenicu na pojedinim bilbordima u gradu se može vidjeti obavještenje na kojem je navedeno da je u gradu na snazi zabrana kretanja za sva lica od 20 do pet časova.

Isto tako pojavljuje se obavještenje ne kojima je navedeno da osobe starije od 65 godina kojima u ovoj situaciji nije dozvoljeno kretanje mogu nazvati broj telefona 065 01 02 03 i naručiti osnovne životne namirnice koje će im biti besplatno isporučene.

Pored toga prethodnih dana dok je u Banjaluci bilo toplije vrijeme jedan dio Banjalučana su višak slobodnog vremena provodili na Banj brdu, što je suprotno mjerama koje su uvedene u gradu kako bi se izbjegla okupljanja većeg broja ljudi na jednom mestu i time smanjio rizik od zaraze.

Na rampi na ulazu na Banj brdo postavljeno je obavještenje u kome se građani mole da izbjegavaju okupljanja na ovom izletištu i pridržavaju preporuka o međusobnom odstojanju.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram