“ANABELINO GRLO JE KRVARILO” Novi potresni detalji iz prošlosti popularne pjevačice

Gagi Đogani ušao je u svađu sa Mirkom Gavrićem tokom ovog popodneva, kada se u rijaliti programu Zadruga održavao porodični sastanak na kom su ukućani morali da riješe sve probleme koji su nastali u proteklom periodu između njih. Inače, sinoć je i te kako bilo burno između aktera ove priče.

FOTO: senzacija.ba

– Svi dobor znate da sam ja uvučen u ovo priču prije tri godine kada je izgovorena laž o meni ovdje. Treću godinu sam žrtva ove porodice. Primijetio sam da me Gagi izbjegava, nema potrebe za tim. On zna da smo mi punih 15 godina prijatelji – rekao je Mirko, a onda se nadovezao Gagi.

– Ja te ne izbjegavam. Ko te izbjegava? Ja sam izbjegao da mi čestitaš Bajram? Ti si poznat po tome da pričaš i pretjeruješ s lažima. Nikada to nisam htio da iznesem, ali imam dosta stvari o tebi da iznesem. Dobro nam došao! – rekao je Gagi, a onda je Mirko nastavio.

– Gagi i Anabela su se razveli, ali su nastavili svoju poslovnu saradnju. Tog ljeta smo na more otišli Luna, Nina, Anabela, moja majka i ja. Anabela i ja smo radili svaku noć, čak smo imali i po dva nastupa. Poslije nekih 15 dana je mojoj mami umrla mama, moja baka, i ona se vratila u Beograd. Poslije je Ninu čuvala Luna. Luni smo ostavljali telefon da može svakog trenutka da nas pozove, ako nastane problem. Anabela, za jedan vikend, za dvije noći sebi je kupila auto! Izračunajte koliko smo mi para mogli da zaradimo. Poslije toga smo s tim autom doživjeli udes i slupali ga! Anabelino grlo je krvarilo – rekao je Mirko, piše Expresstabloid.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram