AFERA PROSTITUCIJA Filipova bivša napala Milicu: Čuj, kao hostesa je zaradila za salon, silikone, raskrinkaću je

Učesnica “Zadruge 3” Milica Kemez privukla je veliku pažnju svojom teškom životnom pričom, ali i kratkotrajnom vezom sa Filipom Đukićem, a njegova bivša djevojka Marija Ana Smiljanić tvrdi da zna za mnoge “mrlje” iz prošlosti Kemezove.

FOTO: Screenshot

Kako je ispričala Marija Ana, Milica se za Filipa raspitivala prije rijalitija, i to upravo kod nje.

– Pokušala je na početku da proda tu neku tužnu životnu priču i tako ispadne žrtva, ali se malo više zanijela s obzirom na to da je brže-bolje pijanom Filipu legla u krevet i imala intimne odnose sa njim, a on se ponio prema njoj kao prema krpi. Ona je meni pisala, čak sam išla kod nje u Novi Sad u salon da mi odradi nadogradnju koja je bila očajna, plakalo mi se šta mi je napravila. Htjela je da iz mene izvuče sve o Filipu, da napravi taktiku kako da dođe do njega, i ja ne znam šta je ta osoba htjela od mene. Pa, molila me da je nekako ubacim u rijaliti da reklamira salon, a ne čuh da ga je pomenula. Inače, sumnjam da je Filipa upoznala prije rijalitija. Meni je slala neke tekstove pjesama, kao ona piše pjesme, ma presmiješno – rekla je Marija Ana za magazin Star, a potom navela da je čula da se Milica bavila prostitucijom.Čula sam za to, ali dobro, jedno po jedno se saznaje. Ja moram da kažem da nikad lično niko nije došao i rekao da je nju platio za intimne odnose, ali se o tome priča! Pa čuj, bila hostesa i tako zaradila za salon, silikone, molim vas – kaže Smiljanićeva.
Marija Ana je takođe navela da bi, ukoliko bi ušla u “Zadrugu 3”, raskrinkala Milicu.

– Ne vjerujem da ću ući, ali ako bi se to desilo, raskrinkala bih je. Da pokaže pravo lice, koja žrtva, koji bakrači. Njoj dobro ne bi bilo kada bi me vidjela. Sa druge strane, ona nije Filipov tip djevojke, dok Šopićeva jeste. Drago mi je što su zajedno, ona mi je interesantna djevojka, ima svoj stav, lijepo izgleda, o njoj nemam šta ružno da kažem – navela je Marija Ana, pohvalivši Ivanu Šopić, zadrugarku sa kojom se Filip upustio u vezu nakon raskida sa Milicom.

Pratite Cafe.ba putem aplikacije za Android, iOS i društvenih mreža Facebook, Twitter i Instagram